سوپر تایمر دیجیتال شیوا امواج

سوپر تایمر دیجیتال شیوا امواج

سوپر تایمر دیجیتال 14B2 شیوا امواج

سوپر تایمر دیجیتال شیوا امواج تایمری با دقت و كارایی بسیار بالا و قابل استفاده در رنج وسیعی از محدوده زمانی ( از 0.1 ثانیه تا 999 ساعت ) می باشد همچنین این تایمر می تواند در 4 حالت دهم ثانیه ، ثانیه ، دقیقه و ساعت به صورت فلاشر كار كند.سوپر تایمر دیجیتال شیوا امواج را می توانید در 2 حالت تایمر تاخیر در قطع و تایمر تاخیر در وصل مورد استفاده قرار دهید. تغذیه این تایمر از ترمینال های START مجزا است و در 2 مدل با تغذیه AC و DC عرضه میشود. ( مدل قابل اراده در سایت با تغذیه AC میباشد. )

ویژگی های سوپر تایمر دیجیتال شیوا امواج

  • سیستم میكروپروسسوری با دقت بالا (0.1 ثانیه)
  • دارای نمایشگر
    1. Time value : زمان
    2. Mode : حالت كاری
    3. REL : وصل رله
  • دارای 8 حالت مختلف كاری
    • تایمر
      1. دهم ثانیه
      2. ثانیه
      3. دقیقه
      4. ساعت
    • فلاشر
    • دهم ثانیه
    • ثانیه
    • دقیقه
    • ساعت
  • تعیین وضعیت رله ( وصل یا قطع ) در شروع زمان گیری

مشخصات فنی سوپر تایمر دیجیتال شیوا امواج

  • ولتاژ تغذیه : بین 180 الی 250 ولت AC (از 50 الی 60 هرتز )
  • كارایی در :
    1. دما : بین 20- الی 65+ درجه سانتی گراد
    2. رطوبت : 70 درصد

خروجی : رله 5 آمپر

تایمر:

تایمر یک قطعه کنترلی می باشد که یک سیگنال ورودی دریافت نموده و پس از گذشتن یک زمان تاخیر(که از پیش تعیین شده است) یک سیگنال خروجی ارائه می دهد. از تایمر در فرآیندهای متنوعی در ماشین ها و نیز خطوط تولید استفاده می شود.

یک تایمر یک نوع خاص از ساعت است که برای اندازه گیری دوره های زمانی مختلف به کار می رود. از نظر عمکلردی تایمرها را می توان به دو دسته تقسیم کرد. دسته ی اول تایمرها آنهایی هستند که شمارش واحدهای زمانی آنها از صفر شروع می شود و به سمت عدد بزرگتر می رود که به این تایمرها اصطلاحاً stopwatch  گفته می­شود. دسته دوم آنهایی هستد که از یک نقطه مشخص زمانی به سمت صفر شمارش می کنند.

عملکرد تایمر بدین صورت است که پس از اتصال ولتاژ تغذیه دستگاه می­تواند خروجی را با تاخیر های زمانی معینی یا حتی بلافاصله قطع و وصل نماید. امروزه به جهت اهمیت صرفه جویی و بهینه سازی مصرف انرژی استفاده از تایمر اهمیت دوچندان یافته است.

 اگر بخواهیم از دید صنعتی این وسیله را تعریف کنیم تایمرها یا رله های زمانی یکی از وسایل فرمان دهنده مدارهای کنترل اتوماتیک هستند که همچون رله های کنترلی وظیفه کنترل مدار را برای مدت زمان معینی برعهده دارند، با این تفاوت که رله های کنترلی بر کمیت های الکتریکی نظارت می کنند، اما رله های زمانی یا همان تایمرها، وظیفه زمان سنجی و ایجاد تقدم و تاخر را برعهده دارند. یکی دیگر از تفاوت­های رله های زمانی یا رله­ های کنترلی این است که رله های کنترلی نمودار هایی پیوسته دارند اما تایمرها نمودار هایی گسسته دارند. 

شناخت و استفاده­ ی به جا از تایمرها می­تواند در پروسه های صنعتی بسیار مهم باشد. در صورت انتخاب به جااز یک تایمر، علاوه بر پیاده سازی مدارها، سرعت مونتاژ تابلو زیاد شده، قطعات و هزینه کم و مدار ساده و ایمن می­گردد به عنوان مثال در طراحی تابلو ستاره-مثلث، پیش از این از تایمر تاخیر در وصل معمولی در کنار چند کنتاکت کمکی و مداری نسبتاً پیچیده استفاده می ­شد. اما امروزه با تایمرهای ستاره-مثلث، تابلویی بسیار ساده تر و با سیم کشی کمتر، امن ترو بدون نیاز به کنتاکت های کمکی امکان پذیر می باشد. 

  1. محل استفاده­ ی آن
  2. ولتاژ تغذیه
  3. جریان مجاز کنتاکت خروجی آن
  4. مدهای کاری
  5. چگونگی نصب آن
  6. ابعاد آن
  7. محدوده رنج زمانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *